У Чернігівській обласній дитячій лікарні відкрилася фотовиставка

Дивосвіт. Фотовиставка в обласній дитячій лікарні

У 2017 році Менський зоопарк відсвяткував своє 40-річчя. З цієї нагоди у Чернігівській обласній дитячій лікарні було презентовано фотовиставку. Свої роботи представили відвідувачі фотоклубу «Прекрасне поруч», котрий функціонує на базі Чернігівської міської бібліотеки ім. М. Коцюбинського, та інші фотолюбителі нашого міста.

Основна мета фотовиставки – підняти настрій маленьким пацієнтам та їх батькам, а також нагадати, що на Придесенні, в Мені, знаходиться чудовий зоологічний парк загальнодержавного значення, причому єдиний в Україні, розташований у райцентрі!

Зараз у цьому зоопарку живуть звірі, птахи, земноводні, плазуни, риби з усього світу. Найбільшу цікавість у відвідувачів викликають тигр, лев, бурі ведмеді, бізони, антилопи, верблюди, різноманітні мавпи, крокодили, пітони, папуги тощо.

Менський зоопарк – це неперевершене місце пізнавального сімейного відпочинку. За рік його відвідують десятки тисяч дорослих і дітей з різних куточків України та зарубіжжя.

На світлинах – лише невеличка частина колекції Менського зоопарку. Однак організатори фотовиставки мають надію, що перегляд таких чарівних знімків спонукає глядачів приїздити до Мени цілими родинами, особливо з малими дітками, і придбати квитки в зоопарк. Велике задоволення отримаєте і водночас підтримаєте цей незвичайний, дивовижний, унікальний заклад!

Отже, персонал обласної лікарні висловив щиросердну подяку Наталії Василинчук, Василеві Катіманові, Сергієві Колотуші, Ярославові Кузьменку, Олені Кунновій, Світлані Нітченко, Володимирові Перетятьку, Наталії Седень та Ользі Шеремет за організацію фотовиставки, яка викликає такий позитивний резонанс.

Фотовиставка діятиме постійно. Побачити її можна буде на третьому поверсі Чернігівської обласної дитячої лікарні.

Олена Куннова,

бібліограф Чернігівської міської бібліотеки ім. М. Коцюбинського

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?