У Чернігів із зони АТО доставили двох поранених міліціонерів

Під час мінометного обстрілу одного з блокпостів в зоні АТО було поранено двох правоохоронців зведеного загону міліції Чернігівщини. Після надання первинної медичної допомоги та початкового лікування в лікарні Харкова бійців за допомогою рятувальників доставили у відомчу лікарню при УМВС в Чернігівські області.

Вже одинадцяту ротацію зведений загін міліції Чернігівщини, до якого входять бійців з різних підрозділів, відділів і служб УМВС та міськрайвідділів області, охороняють громадський порядок на вулицях міст і сіл, підконтрольних законній українській владі. На блокпостах вони контролюють рух транспорту, перевіряючи пасажирів і вантажі, відслідковують переміщення бандформувань «з того боку», виявляють схованки зброї і боєприпасів, доставляють в штаб посібників терористів.

Останні тижні служба наших співробітників міліції ускладнилася у зв’язку з постійними обстрілами блокпостів та території дислокації загону. Але це не лякає правоохоронців, які разом з військовими боронять територію обслуговування від бойовиків.

Нажаль, в ході мінометного обстрілу блокпостів бойовиками двоє бійців зведеного загону міліції отримали вогнепальні оскольчаті поранення.

Хлопцям відразу ж була надана первинна медична допомога. Військові допомогли їх швидко транспортувати до однієї з лікарень Харкова. Після операцій, коли стан здоров’я пацієнтів став задовільним, керівництвом УМВС України в Чернігівській області було прийняте рішення транспортувати бійців на реабілітацію до Чернігова.

Рятувальники доставили двох поранених міліціонерів з Харкова своїм реанімобілем до відомчої лікарні при УМВС в Чернігівській області. Під час перевезення поранені перебували під постійним наглядом медпрацівників. Стан здоров’я бійців задовільний.

Наразі пацієнти отримують повноцінне лікування у відомчому лікувальному закладі, який повністю забезпечений усім необхідним, попереду у поранених тривалий курс реабілітації.

Сергій БРИЛЬ

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?