У Бахмачі з’явився чотириповерховий готель

Раніше то була неоковирна, неприваблива споруда з іржавим душем, яка не користувалася попитом.

Тепер тут добудували кілька поверхів, провели повну реконструкцію, оновивши цей будинок до невпізнання й урочисто відкрили красень-готель європейського рівня, який став справжньою візитівкою міста й району. Адже в ньому – не лише ошатні, просторі кімнати для відпочинку. На поверхах розмістилася торгівля, передбачені місця для розташування офісів та салонів.

У реконструкції  і добудові використані новітні технології, сучасні матеріали, передовий досвід зведення таких будинків.

Ініціатор задуму – директор сільгосппідприємства «Авангард», депутат районної ради, меценат із села Курінь на Бахмаччині Василь Булах.

– Справді, все – нове, передове – розповів він. – Візьмімо, наприклад, опалення. Мусили шукати альтернативу газу – топимо дерев`яними пілетами, але, про всяк випадок, встановили й електрокотли. Будівля енергоекономна – зовні оздоблена теплозберігаючими матеріалами, вони ж і звукопоглинаючі.  Третій-четвертий поверхи призначені постояльцям – це і є готель, а решта – під торгівлю, офіси. Втім, краще один раз побачити, ніж сто разів почути.

Василь Булах

Приїхали – побачили! Аж не віриться, що це – той самий готель, в якому довелося мучитися раніше. Пригадався зовсім недолугий душ – один на всіх мешканців. Були старі, іржаві труби, пліснява. Кімнати – холодні, в пилюці, одним словом – клопівник… А нині тут – Європа! Постояльцям подають халати, одноразові капці, є гарне мило, шампуні, гребінець, ложка для взуття, пакет із набором ниток, голок і ґудзиків, навіть леза для гоління. А душ зараз – у кожному номері. А ще тут з’явилася перукарня, є масаж, салони краси й тату. Один з офісів орендують стоматологи, інший – адвокат. Зовсім поруч – фахівець із вирішення земельних питань. Зручно!

Звісно, Василь Миколайович Булах – сміливець і великий оптиміст, який щиро вірить у майбутнє України. І ця його віра позитивно впливає на людей.

Борис Бобришев

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?