У 27-й школі Чернігова невідомі понівечили спортмайданчик. Оновлено

З 12 на 13 березня на спортмайданчику 27-ї школи у Чернігові хтось попсував футбольне поле зі штучним покриттям. Зокрема, були зірвані ворота, хоча вони були міцно прикріплені до металевих опор.

У 2015 році на території загальноосвітніх шкіл № 19, 27 та 29 міста Чернігова Федерацією футболу України було побудовано футбольні міні-майданчики зі штучним покриттям останнього покоління, а у 2016 році на всіх трьох майданчиках було встановлено штучне освітлення.

У серпні 2016 року майданчики, загальна вартість яких становить майже 2,5 мільйони гривень, безкоштовно було передано на баланс міста Чернігова.

До моменту передачі майданчиків на баланс міста керівництво Чернігівської обласної федерації футболу постійно тримало під контролем стан майданчиків: проводилося постійне інспектування стану їх збереження, відновлювальні роботи за власні кошти.

Після завершення процедури передачі на баланс міста, питання збереження майданчиків вирішувалося Управлінням капітального будівництва та Управлінням освіти Чернігівської міської ради.

На сьогодні ми маємо негативну ситуацію із збереженням майданчиків: так, в ніч з 12 на 13 березня 2017 року за повідомленням директора ЗОШ № 27 пошкоджено майданчик, який знаходиться на балансі школи. Було викликано оперативну групу та оформлено заяву про пошкодження майна, яке належить школі.

Неодноразово дирекція шкіл викликала поліцію щодо хуліганських дій невідомих осіб щодо майданчиків і у 19 та 29 школах.

Голова Чернігівської обласної федерації футболу Геннадій Прокопович спільно з членом Виконавчого комітету федерації Юрієм Грузновим відвідали 27 школу. Відбулася багатостороння зустріч, в якій взяли участь Геннадій Прокопович, начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради Андрій Дериземля з дирекцією навчального закладу та представниками Управління освіти Чернігівської міської ради. Обговорено ситуацію, що склалася у школі та можливі шляхи її вирішення.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?