У 209 в/о представили кандидата-мажоритарника від «Слуги народу»

Днями у Ніжині кандидати в народні депутати за списком політичної партії «Слуга народу» представили свого однопартійця, теж кандидата, але у мажоритарному 209-му в/о Валерія Зуба, який працює головним лікарем Чернігівського обласного онкологічного диспансеру.

Представляючи Валерія Зуба, як кандидата-мажоритарника, представники команди нинішнього Президента України охарактеризували нинішній стан справ у певній галузі, розповіли про конкретні напрямки щодо необхідності корінних змін у відповідних напрямках.

Доктор юридичних наук, експерт з питань оподаткування, публічних фінансів, банківського права Данило Гетманцев висвітлив основні тези дій, які вже найближчим часом будуть втілюватися в життя новим Урядом, народними представниками від партії «Слуга народу» в новообраній Верховній Раді.

Доктор технічних наук, кандидат економічних наук, експерт з питань освіти та науки Сергій Бабак зупинився на проблемах в освітянській галузі і наголосив на необхідності грунтовних змін у цій сфері.

На впровадженні радикальних кроків у суддівській та загально-правовій галузях зупинилася Ірина Венедиктова ꟷ доктор юридичних наук, експерт з питань реформи судової системи.

Кандидат у народні депутати від партії «Слуга народу» у в/о № 209 Валерій Зуб акцентував увагу на основних і першочергових заходах в медичній сфері, які необхідно здійснити вже найближчим часом.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?