«Тривожні» кнопки рятують ніжинські магазини від збитків

тревогаКрадіжка з торгових полиць – найпоширеніше явище. Щоб завадити подібним протиправним діям в торгових закладах, їх невипадково обладнують камерами відеоспостереження та системами охоронної сигналізації. У разі неправомірних дій сигнал надходить на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони з реагуванням нарядів груп затримання, не даючи крадіям жодного шансу.

Подібні спроби крадіжок нещодавно відбулись в м. Ніжин. На пульт централізованого спостереження ДСО у м. Чернігів надійшов сигнал про спрацювання «тривожної» сигналізації. На місце події було орієнтовано наряд групи затримання.

Прибувши на місце спрацювання, міліціонери охорони затримали чоловіка, який поклав до кишені портативний плеєр вартістю 200 гривень та «забув» його оплатити. Для подальшого розгляду справи чоловіка було доставлено до міського відділку.

Наступний подібний сигнал пролунав в місцевому супермаркеті. По приїзду правоохоронці встановили, що місцевий житель поцупив станок для гоління і намагався втекти, проте був затриманий на «гарячому». Щоб розібратись в даній ситуації правопорушника доставили до відділку міліції.

Ірина БОНДАРЧУК

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?