«Тільки рай» – пісні про кохання наживо презентують у Чернігові

Інді-гурт LILOVIY наживо презентує в Чернігові альбом про кохання «Тільки рай» на вірші Юрія Іздрика.

2 серпня на Зеленій Сцені Чернігова відбудеться концерт інді-гурту LILOVIY, на якому гурт презентує свій новий альбом “Тільки рай”, який вийшов 3 липня. Це EP з 5 пісень, які об’єднує інтимна лірика Юрія Іздрика – культового українського прозаїка та поета. Не зважаючи на те, що всі пісні різні за характером, в кожній присутня історія кохання.

Це буде дійсно унікальний виступ — спільна двогодинна програма гурту LILOVIY та Юрія Іздрика. Вибуховий коктейль з віршів, музики, пристрасті та магії! Таке неможливо пропустити!

Олена Ковернік: “Для мене цей альбом -  звернення до таких понять, як кохання, час. Все наше життя складається з ритуалів, які наповнюють нас сенсом. За їх допомогою людина організовує свій особистий простір і творить. Наш мініальбом — це відображення наших ритуалів від першої композиції “Тільки рай”, яка  символізує створення героями персонального Едему, до  останньої  “Сонце за вікнами” — своєрідної мантри, за допомогою якої ми  звертаємось до світла, що його прагнемо…”

Юрій Іздрик — про альбом “Тільки рай”: ”Група «Ліловий» — це гурт, який мені дуже подобається. У них дуже вигадлива та якісна музика, вони відчувають, вслухаються, не ігнорують внутрішню мелодику вірша, що дуже рідко буває”.

Послухати альбом “Тільки рай” можна за ЦИМ ПОСИЛАННЯМ:

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?