Технологи олігархів залякують чернігівців, щоб очорнити Соколова

IMG_1016Задля політичного піару вони намагаються лишити людей без матеріальної допомоги.

Опоненти мера Чернігова Олександра Соколова поширюють завідомо неправдиву інформацію про отримання одноразової матеріальної допомоги, виділеної з місцевого бюджету. Про це заявив депутат Чернігівської облради Василь Куліда.
За його словами, провокатори від різних політичних сил навмисно залякують чернігівців, які мають право на цю одноразову виплату, щоб люди відмовлялися від допомоги: «Все це робиться заради того, щоб облити брудом мера Соколова, з ініціативи якого з місцевого бюджету виділили 20 мільйонів гривень на соціальну допомогу. Про чернігівців, які опинилися в складній життєвій ситуації, олігархи і політикани не думають взагалі. Для них люди – це виключно виборці. Чернігівців навмисно хочуть лишити без цих грошей, які вже виділені з місцевого бюджету».
Зокрема, провокатори поширюють чутки, що одноразова матеріальна допомога буде вирахувана з пенсії, а також стверджують, що ті, хто отримає виплату, не зможе оформити субсидії. "Це брехня. Виплата одноразової допомоги ні на пенсію, ні на субсидії не впливає», — наголосив В.Куліда.
Крім того, технологи і провокатори олігархів залякують людей тим, що копії їхніх паспортів будуть використані для оформлення «липових» кредитів. «Це також брехня. Оформити кредит за копією паспорта неможливо. Це не більше, ніж брудна технологія, щоб збити людей з пантелику, — заявив В.Куліда. — Опоненти мера влаштували скандальний самопіар за рахунок чернігівців, які потребують матеріальної допомоги. За межею моралі те, що ті, хто звик купувати людей за продуктові набори та гречку, сьогодні звинувачують мера Соколова у підкупі. Опоненти Соколова називають підкупом усе, зокрема ремонт доріг, достроковий старт опалювального сезону, матеріальну допомогу людям. А що повинен робити мер, на їхню думку? Залишити чернігівців без соціальної підтримки, лікарні без обладнання, дитячі садки без опалення? Сьогодні олігархат намагається всіма способами позбутися чинного мера, щоб розчистити хлібний ринок Чернігова під київський хліб, приватизувати ТЕЦ і водоканал, підвищити тарифи в рази».

ДОВІДКА: За ініціативи мера Олександра Соколова фінансування Програми надання одноразової матеріальної допомоги жителям м. Чернігова збільшене до 20 млн грн за рахунок коштів місцевого бюджету. Міський голова наголосив, що ці гроші спрямують на виплату одноразової допомоги мешканцям Чернігова, які опинилися у скрутних життєвих обставинах. Суть програми полягає в наданні одноразової матеріальної допомоги в розмірі 500 гривень. До організації надання допомоги залучені волонтери. Вони роз’яснюватимуть мешканцям Чернігова процедуру отримання коштів і, в разі необхідності, допомагатимуть заповнити заяву.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?