Технічний кандидат Березенка заклєює власною рекламою борди Корбана

IMG_7856Провладні провокації в Чернігові виходять на інший рівень — зовнішньої реклами.

Бравий «атошник» та начебто командир штурмової роти батальйону «Донбас» Тарас Костанчук влається до протизаконних прийомів — заклєює власною агітрекламою бігборди іншого кандидата — Геннадія Корбана.

З цією метою по місту їздять машини батальйону і переклеюють зовнішню рекламу. Представники виборчого Штабу кандидата шоковані такою зухвалістю та зверхнім ставленням до закону. Представники усно звернулися до співробітників міської міліції — за коментарями. Однак, єдина реакція, яку отримали — звична бездіяльність.

IMG_7853

IMG_7851

IMG_7851Зі ЗМІ вже давно курсують чутки про приналежність Костанчука до штабу провладного кандидата Березенка. Його називають технічним кандидатом влади. А сам батальйон «Донбас» заперечує той факт, що його бійці беруть участь у передвиборній кампанії у 205-му округу. Костанчук активно критикує опонента влади — Корбана, а провини Березенка охоче бере на себе — наприклад, заявив, що затримана «Тойота» з грошима та зброєю і партійними документами Штабу Березенка насправді належить самому Костанчуку. Але описати вміст авто кандидат так і не зміг.

 

Олена МІЩЕНКО

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?