Тарифи на тепло залежать від зростання цін на електрику

тепло тарифиТариф на тепло та водопостачання, як повідомив заступник комерційного директора ПАТ «Чернігівобленерго» Олексій Тарарака, напряму залежить від зростання цін на електричну енергію.

Для недопущення розбалансування енергосистеми та наближення тарифів до обґрунтованого рівня, ціна за один кіловат для населення зростатиме у п’ять етапів. На першому етапі тариф для населення зростатиме майже не помітно — на 19%. Для споживачів, які використовують електрику для опалення своїх домівок, Олексій Тарарака порадив замінювати лічильники на двотарифні. Такі прилади дають змогу зекономити вночі до 50% коштів, адже нічний тариф значно нижчий за денний.

За інформацією представників АТ «Облтеплокомуненерго» та КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ Фірми «ТЕХНОВА», тариф на теплопостачання, окрім електрики, включає в себе затрати на паливо, заробітну плату, матеріали, ремонти мереж, обладнання тощо. Зростають складові, має підвищуватися і тариф.

Все про структуру тарифу на теплопостачання ІНФОГРАФІКА

Ще цікаві повідомлення

One Thought to “Тарифи на тепло залежать від зростання цін на електрику”

  1. Микола

    Про структуру ціни туалетного папіру... А вартість туалетного папіру зростає від зростання ціни на продукти харчування, які зростають тому, що подорожчало пальне, бо подешевшали російські газ і нафта.

Не бажаєте прокоментувати?