Сюрпризи від природи на вівторок

29 листопада в Україні прогнозується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни очікується сніжна погода. У південних, східних та місцями в центральних областях опадів не передбачається, інформує Sinoptik.ua. Температура повітря вночі становитиме -10...+4 градуси, вдень -6...+8. Вітер змінних, переважно північних, західних, північно-західних, північно-східних і південно-західних напрямків, 1-7 м/с.

У північних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується переважно сніжна погода. Вночі градусники покажуть -7... -4, удень температура – від -3 до 0 градусів. Вітер північний, західний, північно-західний та південно-західний, 2-7 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями, у регіоні буде суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі стовпчики термометрів покажуть -6...0 градусів, удень повітря прогріється до - 2...+2. Вітер західний, південно-західний, північний та північно-західний, 2-8 м/с.

У Криму прогнозується хмарна погода з проясненнями. На півострові можливий дрібний сніг з дощем. В Євпаторії, Красноперекопську опадів не передбачається. Уночі температура повітря буде коливатися в межах -2...+4 градусів. Денна температура повітря становитиме від +2 до +8. Вітер північних, північно-східних і північно-західних напрямків, 1-7 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде суха погода. Вночі температура повітря -6... -2 градуси, денна становитиме -2...+2. Вітер західний, північний, північно-західний та південно-західний, 1-5 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону буде сніжна погода. Температура повітря вночі опуститься до -10... -4 градусів, удень стовпчики покажуть -6...+2. Вітер західний, північний та північно-західний, 2-8 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, у регіоні вдень та увечері йтиме дрібний сніг. Температура повітря вночі до -7, вдень – до 0 градусів. Вітер переважно західний, північний, північно-західний і північно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно сніжна погода. У Вінницькій області без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть -5... -1 градус, удень – до -2...+1. Вітер західний, південний, північно-західний та південно-західний,

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?