Симпатик «братнього» російського народу поплатився своєю посадою

Після розмови зі «свободівцями» сільський голова-адепт московської церкви написав заяву про звільнення.

Про це повідомили в прес-службі Чернігівської обласної організації ВО «Свобода».

29 червня 2017 року після спілкування з активістами Бахмацької районної організації ВО «Свобода» Михайло Горбаченко, сільський голова Григорівки, що у Бахмацькому районі Чернігівщини, написав заяву до депутатів сільради з проханням звільнити його із посади. Причиною невдоволення громади стала прихильність сільського голови до Московського патріархату.

Напередодні територіальна громада Григорівки зібрала понад 200 підписів за те, щоби новозбудована церква, зведена коштом приватного підприємства, перебувала під юрисдикцією УПЦ КП. Проте Григорівський сільський голова Михайло Горбаченко, залучивши депутатів сільської ради, розпочав активно агітувати селян за приєднання до Московського патріархату. Крім того, на стенді в приміщенні сільради з'явилася агітаційна листівка із завуальованим закликом «не воювати з братнім народом».

«Так завжди відбуватиметься із посадовими особами, які пропагують Московський патріархат та ідеї „русскава міра“. Таким особам не місце в органах місцевого самоврядування або на держслужбі, вони державі не потрібні!» ‒ говорить голова фракції «Свободи» в Бахмацькій райраді» Володимир Брюховецький.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?