Свято футболу для дітей-сиріт організували на Чернігівщині

Сто двоє вихованців із дванадцяти шкіл-інтернатів Чернігівської області відпочивають нині у дитячому оздоровчому таборі «Зміна», який знаходиться у селищі Седнів Чернігівського району.

Саме вони стали учасниками «Веселого уроку футболу», проведеного за ініціативи Чернігівської обласної федерації футболу Допомогу у проведенні веселих спортивних змагань надали тренери та вихованці СДЮШОР «Юність», футболістки жіночої команди «Єдність» (Плиски).

Цікаві майстер-класи, завзяття у виконанні поставлених тренерами-волонтерами завдань, футбольних матч між командою волонтерів СДЮШОР «Юність» та вихованцями шкіл-інтернатів, щирі посмішки юних відпочивальників – все це доповнило тепло сонячного дня.

Не з пустими руками приїхали і гості. Футбольні м’ячі, манішки для тренувань, футбольні сувеніри та солодощі привезли із собою відвідувачі табору. Переможці футбольних конкурсів отримали пам’ятні подарунки не тільки з рук голови федерації Геннадія Прокоповича, а й з рук екс-гравця збірної команди України з футболу Сергія Доценка, голови Асоціації ветеранського футболу – колишнього воротаря київського «Динамо» Юрія Грузнова та інших почесних гостей.

Подякою гостям за цікавий спортивний захід став танок найменших юних відпочивальників.

Оксана ОНИЩЕНКО

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?