Суд відмовився знімати арешт з коштів ПрАТ «ХК «Енергомережа»

У вівторок, 5 квітня, Солом’янський районний суд міста Києва ухвалив рішення залишити арешт на кошти у сумі понад 116 млн гривень, що перебувають на банківських рахунках ПрАТ «ХК «Енергомережа». 

енергетикаВраховуючи доводи детективів Національного антикорупційного бюро України, слідчим суддею прийнято рішення залишити без задоволення клопотання «Енергомережі» про скасування арешту. Про це повідомили нашому виданню в НАБ.

Нагадуємо, 4 березня 2016 року було накладено арешт на банківські рахунки компанії ПрАТ «ХК «Енергомережа» в рамках розслідування кримінального провадження по факту привласнення службовими особами майна ВАТ «Запоріжжяобленерго». Крім того, наприкінці січня – початку лютого НАБУ подало 5 позовних заяв до Господарського суду міста Києва про визнання недійсними договорів уступки права вимоги боргів великих споживачів електроенергії на загальну суму понад 346 млн грн від ВАТ «Запоріжжяобленерго», в якому державі належить понад 60% акцій, на користь приватної структури ПрАТ «ХК «Енергомережа». Три з них вже задоволено.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. 

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?