Став на коліна, але не перед ворогом. Відео

Президент став на коліна перед сином військовополоненого моряка – аби вручити йому орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.
Син капітана другого рангу Дениса Гриценка Артем вже понад сто тридцять днів не бачив свого батька. Його – разом із побратимами в листопаді захопили російські військові.
Весь цивілізований світ визнав дії Росії в Азовському морі актом агресії.
Президент відзначив – мужність та героїзм військовополонених українців – приклад для країни та світу і назвав моряків справжніми лицарями. Родини військових отримали за них високі нагороди: ордени Богдана Хмельницького та «За мужність» ІІІ ступеня і медаль «За військову службу України». Петро Порошенко поспілкувався з близькими героїв і запевнив: заради їхнього звільнення уся його команда бореться щохвилини, а разом із українською владою – і весь світ.
 
«Вірте, знайте, ми разом. Ще раз я хочу подякувати кожному з вас за ту мужність, яку демонструють наші хлопці. І за ту велику гідність, з якою ви поводите себе, не даючи жодної-жодної-жодної підстави сумніватися в твердості позиції українців», – сказав Петро Порошенко.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?