Стартував конкурс «Благодійник року» імені меценатів Тарновських

На Чернігівщині стартував конкурс «Благодійник року» імені меценатів Тарновських. Традиційно він проводиться з метою поширення благодійницької діяльності, меценатства та волонтерства в області.

Організаційний комітет конкурсу до 27 листопада 2020 року збиратиме пропозиції щодо нагородження у таких номінаціях:

— «Благодійник року — всеукраїнська бізнес-структура»;

— «Благодійник року — регіональна бізнес-структура»;

— «Благодійник року — неприбуткова організація»;

— «Благодійник року — приватна особа»;

— «Благодійник року — благодійник-початківець»;

— «Благодійник року — представник малого бізнесу»;

— «Благодійник року — вдячність волонтеру».

У конкурсі можуть брати участь фізичні та юридичні особи, які надали одно- чи багаторазову благодійну допомогу для розв’язання суспільних проблем.

Претендентів на участь у конкурсі, за їхньою згодою, можуть висувати: органи виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадські організації, благодійні фонди, заклади освіти, науки, культури, охорони здоров’я, соціального захисту, будь-які особи, які отримали благодійну допомогу, а також самі благодійники.

Для участі у конкурсі організації або особи, які висувають претендентів, мають заповнити заявку встановленого зразка та надіслати її разом з іншими матеріалами із позначкою «Благодійник року-2020» на адресу Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації (14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. № 7) або на адресу електронної пошти (did_post@cg.gov.ua) до 27 листопада ц. р.

У разі наявності, до заявки можна додати матеріали, що розкривають зміст благодійної діяльності: фотографії або мультимедійні презентації.

Переможців буде визначено Оргкомітетом конкурсу до Дня благодійництва, який, відповідно до Указу Президента України від 13.12.2007 № 1220, відзначається щорічно у другу неділю грудня.

Контактна особа — головний спеціаліст Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Людмила Петрівна Бабич, (0462) 67-58-91.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?