Співробітники Новгород-Сіверської колонії допомогли бійцям АТО

колонія (1)Гуманітарну допомогу військовослужбовцям в АТО передали співробітники Новгород-Сіверської установи виконання покарань № 31.

Мінеральна вода, олія, тушковане мясо, овочі, згущене молоко, локшина, миючі засоби та засоби особистої гігієни, туалетний папір, медикаменти, цигарки... І це далеко не повний перелік того, що вдалося зібрати співробітникам Новгород-Сіверської установи виконання покарань № 31 управління ДПтС України в Чернігівській області для наших військових у зоні АТО. Протягом декількох днів пенітенціарії наполегливо, пакунок до пакунка, зносили хто, що і скільки може.

колонія (2)

«Ситуація, яка склалася нині в країні, не залишає байдужим жодного з працівників нашої установи. Люди дуже переймаються долею земляків у зоні бойових дій і активно долучаються до різноманітних благодійних заходів», — каже начальник Новгород-Сіверської УВП № 31 Валентин Спичак.

колонія (3)

Гуманітарну допомогу, зібрану пенітенціаріями, розфасували в мішки і ящики й передали представникам волонтерської групи, яка була створена для організації адресної допомоги військовослужбовцям Новгород-Сіверщини, призваним захищати державу.

Ксенія ІСАЄНКО

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?