Спіймався на продажу саморобної горілки

ГорілкаПрацівники Управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Чернігівській області припинили незаконну торгівлю горілкою невідомого походження.

В ході супроводження матеріалів досудового розслідування було встановлено, що житель Чернігова, не маючи відповідної ліцензії, займався незаконним збутом незаконно виготовлених алкогольних напоїв, які придбав у невстановленої особи.

Пляшки з горілкою відомих українських торгових марок чоловік зберігав у себе на складі, продаючи фальсифіковану продукцію усім бажаючим.

Про те, що вміст пляшок не відповідав вимогам ГОСТів, свідчить висновок експертизи. Так, рідина у пляшках з етикетками горілки містила у своєму складі етиловий спирт та є водно-спиртовими сумішами міцністю від 35 до 37,5%.

Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 204 Кримінального кодексу України (незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв) — караються штрафом від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

Триває досудове розслідування.

Борис Коновченко

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?