Спеціальні навчання проводять поліцейські на Чернігівщині

Представники поліції Києва, Київської, Чернігівської та Житомирської областей увійшли до складу одного з оперативних штабів, створених в рамках проведення спільних навчань підрозділів системи Міністерства внутрішніх справ.

До проведення навчань залучено близько тисячі представників Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби. Координацію дій учасників навчань здійснюють чотири оперативні штаби з числа особового складу керівництва відомств.

Навчання проходять на базі учбового центру Національної академії внутрішніх справ та триватимуть чотири дні. Правоохоронці відпрацьовують різні ситуативні завдання, спрямовані на оперативне та ефективне реагування на будь-які кризові ситуації та надзвичайні події.

Територія проведення тактико-спеціальних навчань, приміщення та об’єкти облаштовані камерами відеоспостереження, які дають можливість кожному оперативному штабу спостерігати за розвитком ситуації в режимі реального часу.

До одного з чотирьох оперативних штабів увійшли представники поліції Чернігівської, Житомирської, Київської областей та міста Києва.

Чернігівщину на навчаннях представляють начальник ГУНП в Чернігівській області Едуард Альохін, його заступник Дмитро Лось, бійці поліції особливого призначення, сектору комунікації та групи превентивної комунікації.

В рамках навчань поліцейські, рятувальники, прикордонники та військовослужбовці відпрацьовують алгоритм спільних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій та ускладнення обстановки.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?