Служба автомобільних доріг у Чернігівській області попереджає

З метою попередження надзвичайних ситуацій через ускладнення погодних умов в Чернігівській області (опади, сніг, ожеледь, налипання мокрого снігу) Служба автомобільних доріг у Чернігівській області попереджає водіїв бути уважними та обережними за кермом. Дотримуйтесь неухильно правил дорожнього руху, не перевищуйте допустиму швидкість і не виконуйте ризикованих маневрів.

Варто відмовитися від поїздок взагалі, а особливо пасажирам з дітьми та екскурсійним автобусам.

В окремих випадках, рух вантажного транспорту по автомобільним дорогам загального користування необхідно здійснювати з ціпками на колесах (круті спуски та підйоми).

Нагадуємо, водії та перевізники можуть перечекати зимову негоду на  майданчиках відстою або об’єктах дорожнього сервісу, не наражаючи себе та інших учасників дорожнього руху на небезпеку.

Заздалегідь пересвідчитися у можливості проїзду запланованим маршрутом водії можуть за телефонами цілодобової диспетчерської служби (0462) 661-893 або (0462) 699-566.

Щоденна робота дорожників в зимовий період  знаходиться на сайті в розділі ЗИМОВЕ УТРИМАННЯ

Довідково:Служба автомобільних доріг у Київській області спільно з Управлінням превентивної діяльності Національної поліції в Київській області  з 8.30 години 03.02.2017 року вводиться обмеження руху автобусів та великовагових транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення.

Анастасія Кропивницька, Служба автомобільних доріг у Чернігівській області

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?