Сюрпризи природи в останній день робочого тижня

21 червня, у п'ятницю, в Україні очікується переважно мінлива хмарність. На більшій частині країни буде суха погода, інформує Sinoptik.ua. У західних областях і в Карпатах висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +12...+26 градусів, удень +22...+36. Вітер змінних напрямків, переважно південно-східний, південно-західний, північно-східний, південний, північний і східний, 1-6 м/с.

У північних областях переважатиме мінлива хмарність. У регіоні очікується суха погода. Вночі повітря охолодитися до +16...+21 градуса, вдень стовпчики термометрів піднімуться до +27...+31. Вітер південний, східний та південно-східний, 1-5 м/с.

У південних областях буде мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +20...+23 градуси, удень повітря прогріється до +28...+34. Вітер переважно північний, східний, північно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У Криму буде мінлива хмарність. На півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +20...+26 градусів. Денна буде коливатися від +33 до +36. Вітер північний, північно-східний і східний, 1-6 м/с.

У східних областях — мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Уночі градусники покажуть +16...+20, денна температура повітря складе +31...+33 градусів. Вітер південно-східний, південний, північно-східний і східний, 1-4 м/с.

У західних областях — мінлива хмарність. У регіоні очікується дощова погода за даними Sinoptik.ua. Температура повітря вночі опуститься до +12...+19 градусів, удень підніметься до +22...+27. Вітер південний, південно-східний, південно-західний, північно-східний і східний, 1-4 м/с.

У Карпатах — мінлива хмарність. У регіоні можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі +15...+19, вдень +24...+25 градусів. Вітер південно-східний, східний, південно-західний, північно-східний і південний, 1-4 м/с.

У центральних областях буде мінлива хмарність. У регіоні буде суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +15...+18 градусів, удень — від +24 до +33. Вітер південний, східний, південно-західний і південно-східний, 1-4 м/с.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?