Шок: правоохоронці діють у змові з правопорушниками! Доповнено

КорбанЧерговий скандал з «Тойотою» на 205-му окрузі. Як відомо,  з салону авто, яке повязане з агітаторами провладного кандидата, правоохоронці вилучили купу зброї. У деяких одиниць не було жодних дозвільних документів. Але під приціл ЗМІ потрапило не лише авто і його вміст, а й начальник відділу кадрового забезпечення УМВС Чернігівської області.

Активіст Євген Пашко, присутній під час обшуку салону автомобіля зафіксував, як працівник відправляв смску з номером вилученого карабіну підозрюваному, щоб той міг зареєструвати зброю заднім числом.

На фото нижче, що видно, що СМС-ка мала долетіти, вірогідніше за все, до зама начальника штабу — начальника чергової частини УМВС України в Чернігівскій області подполковнику міліції В’ячеславу Скоряку, щоб був підписаний у мобілці як Слава Скоряк.

Текст смс слідуючий:
Номер автомата и год?
МВД слюной брызжет.

умвс

 

умвс 1Євген Пашко:

— Що скаже на це реформатор і борець з корупцією пан Аваков? Напевно нічого, а я скажу: немає на них Давида, який би нічого не говорив, а просто зробив за законом свою роботу. Хлопці, я такого ніколи не бачив і навіть не міг уявити. Міліцію в Чернігові, а також прокуратуру треба розігнати повністю і не за власним бажанням, а в зону, яка знаходиться дуже близько. Ось така у нас боротьба з корупцією. Такими темпами ми наздоженемо і переженемо Росію і Путін від заздрощів буде верещати. Напевно, тільки в цій гонці наш президент має всі шанси обскакати свого колегу.

На фото справа Скоряк
На фото справа Скоряк

Як повідомляє сайт обласного управління МВС, начальником відділу кадрового забезпечення нині є Костянтин Фещенко. На разі тривають слідчі дії.

Позиція УМВС

Неправильна оцінка глядачем дій працівника міліції призвела до непорозуміння

Зі стандартної процедури передачі працівником міліції інформації до чергової частини не варто роздмухувати «шпигунський скандал».
Вчора на чернігівських місцевих сайтах Інтернет-просторі з’явилася інформація з назвою «Працівник міліції діяв у змові з підозрюваними».
При роботі слідчо-оперативної групи міліції під час проведення слідчих дій по вул. Рокосовського в м. Чернігові одним з багатьох глядачів була помічена та зафіксована процедура передачі інформації з місця події до співробітника чергової частини УМВС по відповідній інстанції.
Ця процедура в повному обсязі відповідає нормативним документам МВС і є стандартною в даному випадку. З невідомих причин ця подія була висвітлена в ЗМІ як «шпигунська» і отримала несподіване поширення в Інтернет-мережі.
Наголошуємо на стандартності такої процедури в роботі органів внутрішніх справ та вважаємо, що додаткові коментарі з цього приводу зайві.

СЗГ УМВС України в Чернігівській області

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?