Шо нам обіцяє природа в останній день робочого тижня

У п'ятницю, 12 квітня, в Україні очікується переважно мінлива хмарність. На більшій частині країни буде дощова погода. У Карпатах опадів не передбачається. Температура повітря вночі коливатиметься в межах 0...+12 градусів, удень +3...+22. Вітер змінних напрямків, переважно північно-східний, східний, південно-західний, південно-східний та північний, 1-7 м/с. 

У північних областях переважатиме мінлива хмарність. У регіоні очікується дощова погода. Вночі повітря охолодитися до +7...+9 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +9...+19. Вітер північно-східний, північно-західний і північний, 1-6 м/с. 

У південних областях буде мінлива хмарність. У регіоні можливий невеликий дощ за даними Sinoptik.ua. Уночі стовпчики термометрів покажуть +6...+10 градусів, удень повітря прогріється до +10...+19. Вітер переважно південний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-6 м/с. 

У Криму буде мінлива хмарність. На півострові очікується дощова погода. Вночі температура повітря складе +6...+12 градусів. Денна буде коливатися від +14 до +18. Вітер південно-східний, південно-західний, південно-західний і західний, 1-6 м/с. 

У східних областях — мінлива хмарність. У регіоні висока ймовірність дощу. Вночі градусники покажуть +7...+9, денна температура повітря складе +17...+22 градуси. Вітер північно-східний, південно-східний, південний та східний, 1-4 м/с. 

У західних областях — мінлива хмарність. У регіоні очікується дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до 0...+7 градусів, удень підніметься до +3...+14. Вітер північний, північно-східний і східний, 1-6 м/с. 

У Карпатах — мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі +3...+6, удень +6...+10 градусів. Вітер північно-східний, східний і північний, 1-6 м/с. 

У центральних областях буде мінлива хмарність. У регіоні буде дощова погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +5...+8 градусів, удень — від +8 до +18. Вітер північний, північно-східний і східний, 1-5 м/с.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?