Школярка на дискотеці допилася до реанімації

Чернігівська поліція притягнула до відповідальності матір дівчинки, яка перебрала оковитої сумнівної якості на «шкільній дискотеці» в місцевому клубі. Доза спожитого алкоголю була настільки великою, що дівчинка опинилася у реанімації.

Про це повідомили в секторі комунікації  поліції Чернігівської області.

Поліція Чернігова має в розробці декілька сценаріїв розвитку подій. Всі вони перевіряються і до відповідальності буде притягнуто не лише матір, яка неналежно виконувала батьківські обов’язки. Перед буквою закону також постануть ті, хто дав/продав підліткам алкоголь, а також ті, хто заплющив очі на те, що підлітки розпивають оковиту в публічних місцях.

Дівчинка виховувалася у складній родині, де вживання алкоголю – норма (поліція склала шість протоколів на матір за невиконання обов’язків з виховання дитини, розпивання алкоголю у заборонених законом місцях та порушення тиші). Навіть коли правоохоронці прийшли до матері, та була під дією алкоголю.

Того ж вечора співробітники ювенальної превенції провели рейд біля стін розважального закладу. Поліцейські склали 3 протоколи на осіб, які знаходилися там в стані алкогольного сп’яніння. На прилеглій до розважального закладу території регулярно чергує патрульна поліція. Щоб унеможливити вживання алкоголю школярами, поліцейські проводять такі рейди в усіх розважальних закладах.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?