Щодо незаконної передачі підприємства в оренду

Депутати фракції «Наш край» у Чернігівській обласній раді заявили про відкликання своїх голосів під двома рішеннями, що стосуються діяльності комунального підприємства «Ліки України», і в результаті чого підприємство незаконно передано в оренду.

«Ми, депутати фракції політичної партії «Наш край» у Чернігівській обласній раді, нещодавно дізналися кричущий факт про те, що комунальне підприємство «Ліки України» обласної ради відповідно наказу начальника Управління комунального майна Чернігівської обласної ради Андрія Буніна передано в оренду загадковій нещодавно створеній фірмі ТОВ «Ліки України», яке фактично стало розпорядником прибуткового і рентабельного підприємства», — говориться у тексті заяви.

У документі також вказується, що ця ситуація стала можливою внаслідок маніпулятивних дій з боку Андрія Буніна. Він свідомо ввів депутатів в оману при прийнятті рішень на сесії Чернігівської обласної ради 28 березня 2018 року «Про внесення змін до Положення про порядок передачі майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області в оренду» та «Про затвердження Положення про управління комунального майна Чернігівської обласної ради у новій редакції».

Керівник Управління комунального майна Андрій Бунін запевнив, що ці рішення мають сприяти лише узгодженню позицій Положення про Управління комунального майна Чернігівської обласної ради з чинним законодавством України.

«Вважаємо, що дії чиновника облради Андрія Буніна носять беззаперечні ознаки шахрайства. У результаті помилкового рішення обласної ради Андрій Бунін отримав одноосібне право розпоряджатись комунальним майном і передавати його в оренду без будь-якого контролю з боку депутатів обласної ради. І це створило підґрунтя для корупційних схем», — наголошується у тексті заяви.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?