Що приготувала природа в останній день робочого тижня

24 травня, у п'ятницю, в Україні очікується переважно мінлива хмарність. На більшій частині країни буде дощова погода. Місцями в східних областях опадів не передбачається. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +5...+18 градусів, удень +15...+26. Вітер змінних напрямків, переважно південно-західний, північно-західний, північно-східний, північний, західний і східний, 1-6 м/с.

У північних областях переважатиме мінлива хмарність. У регіоні очікується дощова погода. Вночі повітря охолодитися до +13...+16 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +23...+27. Вітер північний, північно-західний, північно-східний і західний, 1-4 м/с.

У південних областях буде мінлива хмарність. У регіоні можливий невеликий дощ. Уночі стовпчики термометрів покажуть +14...+18 градусів, удень повітря прогріється до +20...+24. Вітер переважно південний, східний, південно-західний і південно-східний, 1-7 м/с.

У Криму буде мінлива хмарність. На півострові можливий невеликий дощ за даними Sinoptik.ua. У Феодосії, Красноперекопську, Керчі опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +13...+16 градусів. Денна буде коливатися від +22 до +26. Вітер південний, південно-східний, південно-західний і східний, 1-6 м/с.

У східних областях — мінлива хмарність. У регіоні висока ймовірність дощу. У Луганській області опадів не передбачається. Уночі градусники покажуть +12...+16, денна температура повітря складе +22...+26 градусів. Вітер південний, південно-східний, південно-західний і західний, 1-5 м/с.

У західних областях — мінлива хмарність. У регіоні очікується дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до +5...+13 градусів, удень підніметься до +15...+21. Вітер північний, північно-східний, північно-західний і східний, 1-4 м/с.

У Карпатах — мінлива хмарність. У регіоні можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі +10...+12, вдень +16...+18 градусів. Вітер північно-східний, північно-західний, східний і північний, 1-4 м/с.

У центральних областях буде мінлива хмарність. У регіоні буде дощова погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +12...+14 градусів, удень — від +21 до +23. Вітер північний, північно-західний, північно-сх

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?