Що приготувала нам природа у вівторок

16 квітня в Україні переважатиме мінлива хмарність. На всій території країни можливий невеликий дощ. Місцями в Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі складе -5...+9 градусів, удень +3...+17. Вітер змінних напрямків, переважно північний, північно-східний, південно-східний, північно-західний і східний, 1-8 м/с.

У північних областях буде мінлива хмарність. У регіоні можливий невеликий дощ. Уночі градусники покажуть до +3...+9, удень температура – від +10 до +13 градусів. Вітер східний, північно-східний і північний, 4-7 м/с.

У південних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні висока ймовірність дощу за даними Sinoptik.ua. Вночі стовпчики термометрів покажуть +2...+5 градусів, удень повітря прогріється до +6...+13. Вітер західний, північно-західний, південно-західний і північний, 1-8 м/с.

У Криму прогнозується мінлива хмарність. На півострові буде дощова погода. В Ялті, Керчі опадів не передбачається. Уночі температура повітря буде коливатися в межах +4...+8 градусів. Денна температура повітря складе від +8 до +15. Вітер північних, західних, північно-західних і південно-західних напрямків, 1-5 м/с.

У східних областях прогнозується хмарна погода, в регіоні переважно дощова погода. Вночі температура повітря складе від +4 до +8 градусів, денна – від +9 до +17. Вітер східний, південно-східний, південно-західний і південний, 1-5 м/с.

У західних областях – переважно хмарна погода. У регіоні можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі опуститися до -5...+ 1 градуса, вдень стовпчики покажуть +3...+14. Вітер східний, північно-східний і північний, 1-6 м/с.

У Карпатах очікується мінлива хмарність, у регіоні дощитиме. Температура повітря вночі до -2...0, вдень – до +9...+11 градусів. Вітер переважно північно-східний, північний та східний, 1-5 м/с.

У центральних областях буде хмарно. У регіоні можливий невеликий дощ. Уночі стовпчики термометрів покажуть +2...+8 градусів, удень – до +8...+14. Вітер північно-східний, східний і північний, 3-7 м/с.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?