Що нам приготувала природа на Трійцю

У неділю в Україні очікується мінлива хмарність. Майже на всій території країни буде суха погода. У західних областях можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі складе +12...+25 градусів, удень +25...+33. Вітер змінних напрямків, переважно південно-західний, північно-західний, північний, північно-східний, західний і східний, 1-7 м/с.

У північних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі від +17 до +23 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +27...+31. Вітер північний, північно-східний, північно-західний і західний, 1-5 м/с.

У південних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Вночі від +19 до +23 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +25...+33. Вітер східний, північно-східний і північний, 1-7 м/с.

У Криму — переважно мінлива хмарність. За даними Sinoptik.ua на півострові опадів не передбачається. Температура повітря вночі в межах +17...+25 градусів, удень — до +28...+33. Вітер східних, північно-східних, північно-західних і північних напрямків, 2-7 м/с.

У східних областях — хмарна погода з проясненнями. У неділю – без опадів. Температура вночі +14...+20 градусів. Денна температура повітря складе +27...+32 градусів. Вітер східних, північно-східних, північно-західних і північних напрямків, 1-4 м/с.

У західних областях — хмарна погода з проясненнями. У регіоні — без опадів, у неділю переважно дощова погода. Температура повітря вночі до +12...+23 градусів, удень +25...+33. Вітер північний, західний, північно-східний, північно-західний і південно-західний, 1-7 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність. У неділю в регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі від +16 до +18, удень — від +28 до +30 градусів. Вітер південний, південно-східний, північно-східний і східний, 1-4 м/с.

У центральних областях — хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +18...+21 градус, удень +27...+31. Вітер західних, північно-західних, південно-західних і північних напрямків, 1-6 м/с.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?