Серіал «Будинок на холодному ключі» знімають у Чернігові

Компанія Film.ua розпочала зйомки 4-серійного фільму «Будинок на холодному ключі». Прем'єра відбудеться на телеканалі «Україна» в цьому році.

Про це повідомляє прес-служба кінокомпанії Film.ua.

фільмПерші сюжетні лінії були відзняті у Києві та на його околицях. Окремі сцени − відбулися щойно у Чернігові − на Красній та Привокзальній площах.

− Зйомки триватимуть до середини вересня і пройдуть не тільки в Києві. Для деяких сцен вибрали цікаву локацію  стару залізничну станцію, в місті з древньою історією Чернігові. Обіцяємо також складні трюкові сцени», − розповіла продюсерка проекту Марина Квасова.

Після перших зйомок
Після перших зйомок

Героїня фільму Арина Миронова виросла в дитячому будинку і все життя живе в впевненості в тому, що її батьки загинули. Несподівано вона одержує звістку від жінки, яка представилася її матір'ю. Нібито та знаходиться при смерті і хоче залишити їй спадок.

фільм 3Для того, щоб розібратися у всьому і вивести самозванку на чисту воду, Арина відправляється в місто Марежине, де живе її «мати». Завдяки щасливому випадку в цьому місті знаходиться приватна генетична лабораторія, куди Арина звертається за проведенням експертизи. Тут же вона знайомиться з експертом лабораторії Іллею, і між молодими людьми виникає симпатія.

Незабаром Арина починає розуміти, що хтось в місті не дуже радий її присутності і зробить все, щоб вона поїхала, так і не дізнавшись правду ні про свою «матір», ні про інші таємниці, що оточують дівчину з першої хвилини перебування в цьому дивному місті.

«Про що б ми не говорили, ми завжди говоримо про любов. Історія фільму, який ми знімаємо, про любов, яка ховається в оболонці детектива», — сказав режисер фільму Тарас Дудар.

фільм 4Продюсери проекту: Віктор Мирський, Наталя Стрибук, Алла Липовецька,Марина Квасова.

Режисер: Тарас Дудар.

Оператор: Олександр Земляний.

У ролях: Марина Коняшкіна, Павло Баршак, Вікторія Скицька, Влад Никитюк, Дмитро Лаленков.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?