Семінар для активістів, які працюють з переселенцями

Семінар для активістів з громад, які працюють з переселенцями у Полтавській, Сумській, Чернігівській та Черкаській областях.

24-25 червня полтавський офіс «КримСОС», за підтримки УВКБ ООН, збирає активістів з-поміж переселенців та організацій, що допомагають переселенцям на дводенний семінар у Сумах. На заході спеціалісти навчать знаходити ресурси для втілення соціальних проектів, працювати в соціальних мережах.

Семінар спрямований на покращення спроможності внутрішньо переміщених осіб (ВПО) впливати на вирішення власних проблем та проблем громад, в яких вони живуть.

Впродовж двох днів запрошені тренери та спеціалісти КримСОС будуть навчати:

Як скласти вдалу проектну заявку та подати її.

Усім етапам фандрейзингу для встановлення довгострокових відносин зі спонсорами та грантодавцями.

SMM для громадського простору та як висвітлювати діяльність ініціативи у МЕДІА.

В практичній частині заходу, учасники спробують себе у написанні грантової заявки, зможуть колективно проаналізувати її та отримати рекомендації. Окрім основної програми, кожен матиме змогу розповісти про діяльність своєї організації чи ініціативної групи та обмінятися досвідом.

Заявки на участь можуть подати активні переселенці, які мешкають на території Полтавської, Сумської, Чернігівської та Черкаської областей, а також представники громадських організацій, які працюють з переселенцями у вказаних регіонах.

Участь у семінарі безкоштовна, проте кількість місць обмежена. Просимо усіх охочих заповнити анкету http://bit.ly/2kLBiqg. Вашу реєстрацію буде підтверджено листом-запрошенням на захід.

Організатори компенсують витрати на проживання, харчування та проїзд. Контакти для довідок: community@krymsos.com.

Захід організовано за підтримки Агентства ООН у справах біженців.
*** Громадська ініціатива «КримSOS» створена 27 лютого 2014 як Facebook-сторінка для оперативного та об'єктивного висвітлення подій, які відбувалися в Криму. Незабаром організація стала надавати допомогу внутрішньо переміщеними особам із Криму та східної України. З липня 2014 КримSOS став виконавчим партнером Агентства ООН у справах біженців в Україні. КримSOS має представництва в Києві, Львові, Херсоні та Полтаві. Організація надає гуманітарну та юридичну допомогу переселенцям, інформує про події в Криму, займається програмами соціальної адаптації, розвитком місцевих громад переселенців, адвокаційними проектами, супроводом судових справ вимушено переміщених осіб.
За час існування організація КримSOS надала гуманітарну допомогу на суму понад 6 млн грн, пряму і непряму допомогу отримали понад 180 000 чоловік, консультацій надано більше 90 000, з них третина — юридичного характеру.
Особливе місце в роботі громадської організації посідає «кримське питання». Постійно ведеться адвокаційна робота питань, які стосуються Криму, проводиться моніторинг ситуації в Криму, в тому числі і у контексті захисту прав людини. У травні 2015 в організації був створений інформаційний центр «QirimInfo», завдання якого — повернути інтерес української та світової громадськості до ситуації в Криму і до проблем кримчан.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?