Семенівська сотня «Легіони добра» біля кордону з Росією

Семенівка 1Мирне небо над головою – краще за грім гармат! Про Семенівську сотню «Легіони добра».

Квітень 2014 року. Владою України оголошено антитерористичну операцію. Фактично – ведуться бойові дії:  на мирну країну, котра ніколи за історію свого існування не виступала в ролі агресора, прийшла війна. Страшне слово, котре згадували на святі Перемоги чи на День скорботи, стало нашим сьогоденням. Виявилося, що біль і страждання, гіркі сльози та  зруйновані оселі бувають не тільки на сторінках книжок. Країна не була готова, але всі ми стали їй на допомогу, об’єднавши зусилля, чужі один для одного вчора, поріднені горем сьогодні.

Не залишилась осторонь подій і наша Семенівщина: зараз у зоні проведення АТО спокійний сон мирного населення захищають близько п’ятидесяти наших земляків. Багаторазову допомогу для них організовували представники ГО «Семенівська народна самооборона»: забезпечували  амуніцією, збирали гуманітарну допомогу, надавали продукти харчування, одяг, предмети побуту.

Семенівка 2

У центральній районній бібліотеці було створено пункт збору гуманітарної допомоги воїнам збройних сил України. Також, слід відзначити, що посильну допомогу надавали всі жителі району: організації, приватні підприємці, просто люди з вулиці — ніхто не залишився осторонь, байдужим. За останні півроку ряд наших правоохоронців побували у відрядженні в зоні АТО: на них було покладено охорону правопорядку на звільненій території, що також є непростим випробуванням.

НГО «Легіон Добра» м. Семенівки – наша молодіжна організація, спрямована на виховання патріотизму та кращих якостей у дітей, протягом року провела ряд масових акцій за мир та єдність у державі, надіслала партію листів солдатам, для моральної підтримки.
Пройшов складний для нас рік. Але ніхто не опустив руки, ніхто не повернувся спиною – разом ми зможемо все. Спільні зусилля – це саме те, що від нас потребується, що ми можемо і даємо.

Лише гуртом ми зможемо загасити полум’я війни  і виростити на опаленій землі квіти для наших дітей, котрі назавжди їм стануть пам’яткою, адже мирне небо над головою дорогого коштує і краще за грім гармат.

Олександр ПОХИЛЕЦЬ, м. Семенівка

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?