Сексуальний натяк мера Чернігова спростовують

Владислав Атрошенко хоче створити музей історії Чернігова. 

Про це він сказав на щотижневій нараді у Чернігівській міській раді. Мова йде про створення музею саме міста, а не всієї області. Названа і адреса, де він має розміститися: вулиця Музейна, 8 — покинутий будинок колишньої поштової станції, в якому кілька років тому була філія «Укрінбанку».

Сумнів у такому музеї — в плані фінансів — висловила заступник міського голови Ольга Хоніч.

На це міський голова Владислав Атрошенко відреагував не без гумору: « Олю, ну чому ти отак, що коштів забракне? Та наш Чернігів – найбагатше місто у світі, у нас на все вистачить, було б бажання. Бажання в тебе є? Так. Отже, так, чоловіки, у Ольги Петрівни є бажання. Я хотів би на базі колишньої їдальні річпорту, це вул. Музейна, 8. Цього року треба відновити. Негайно. Я вважаю, що історія нас усіх розсудить».

Сексуально стурбовані молоді вчителі, що стали числитися журналістами, побачили в цій репліці ... сексуальний підтекст, порушення гендерної рівності і ще хтозна -що замість проблеми музею. Зрештою, навіть маючи дипломи істориків, вони висловлюють сумнів щодо наповнення такого музею, не даючи собі труда дізнатися, що переважна більшість експонатів у чернігівських музеях знаходяться у фондах. Вони не бачать сонця, їх не бачать чернігівці та гості міста...

Тож такий музей — давно на часі. Місце також ідеальне.

Василь Чепурний, «Сіверщина»

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?