Що виявила Генпрокуратура у колонії на довічне засудження осіб

Колонія зменшНовгород-Сіверську установу виконання покарань управління ДПтС України в Чернігівській області (№ 31) з робочим візитом відвідали представники Генеральної Прокуратури України Віктор Хомич, Сергій Бугаєнко та прокурор відділу прокуратури Чернігівської області Сергій Штаба.

Метою робочого візиту представників прокуратури була перевірка об’єктів діяльності установи, умов проживання і праці засуджених та здійснення особистого прийому осіб, що відбувають покарання.

Під час візиту, у супроводі начальника установи Валентина Спичака, представники прокуратури перевірили умови тримання засуджених, здійснили обхід камер, де утримуються узяті під варту і засуджені до арешту та камери сектору максимального рівня безпеки, в яких відбувають покарання засуджені до довічного позбавлення волі. Оглянули відділення господарчої обслуги, харчоблок установи та інтернет-клас, де відповідно до статті 107 КВК України засуджені користуються глобальною мережею Інтернет та мобільним зв’язком.

Також у рамках відвідання Новгород-Сіверської установи виконання покарань (№ 31) було здійснено прийом засуджених з особистих питань.

Ксенія ІСАЄНКО

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?