Що віщує нам природа на п’ятницю?  

5 лютого в Україні очікується хмарна погода з проясненнями, інформує Sinoptik.

На більшій частині країни прогнозується суха погода. У східних, місцями в західних областях та в Криму висока ймовірність мокрого снігу. Температура повітря вночі коливатиметься в межах -11...+5 градусів, удень -2...+11. Вітер змінний, переважно західний, північний, південно-західний і північно-західний, 1-8 м/с. У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати суха погода. Вночі повітря охолодитися до -3... -1 градуса, вдень стовпчики термометрів піднімуться до -1...+3. Вітер західний та північно-західний, 2-6 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -3...+2 градуси, вдень повітря прогріється до +1...+5. Вітер північний та північно-західний, 2-5 м/с. У Криму очікується хмарна погода з проясненнями. На півострові висока ймовірність мокрого снігу. Вночі температура повітря складе +1...+5 градусів. Денна коливатиметься від +6 до +11. Вітер північних, західних, північно-східних і північно-західних напрямків, 2-8 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно сніжно-дощова погода. У Дніпропетровській області – без опадів. Уночі градусники покажуть -4...+1, денна температура повітря складе 0...+6 градусів. Вітер північний та північно-західний, 2-5 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати суха погода. Місцями можливий дощ зі снігом. Температура повітря вночі знизиться до -11... -2 градусів, удень підніметься до -2...+4. Вітер західний, північний, південно-західний і північно-західний, 1-5 м/с. У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до -5, удень до +2 градусів. Вітер східний, північно-східний і південно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -8...0 градусів, удень – від 0 до +3. Вітер західний та північно-західний, 2-6 м/с.

5 лютого в Чернігівській області буде хмарна погода з проясненнями, повідомляє Sinoptik.

У Чернігові, Городні, Сосниці, Острі, Бобровиці, Щорсі, Борзні, Семенівці, Прилуках опадів не передбачається. У Ніжині можливий невеликий сніг. Уночі температура повітря до -3…-2 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -1…+1. Вітер переважно західний і північно-західний, 2-7 м/с. У кінці тижня прогнозується хмарна погода з проясненнями, без опадів.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?