Що Україні приготувала природа на вихідні

7 і 8 жовтня в Україні очікується переважно хмарна погода з проясненнями. Майже на усій території країни буде переважно дощова погода, за даними Sinoptik.ua. У західних областях і в Карпатах висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі складе -2…+15 градусів, удень +8...+25. Вітер змінний, переважно південний, західний, південно-західний, північний, північно-східний і північно-західний, 1-15 м/с.

У північних областях – мінлива хмарність. У суботу в регіоні буде переважно суха погода, у неділю можливий дрібний дощ. Уночі від +5 до +8 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +10...+15. Вітер північний, східний, південно-східний і північно-східний, 1-5 м/с.

У південних областях очікується мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно дощова погода. Вночі від +6 до +15 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +9…+24. Вітер північно-східний, східний, південно-східний і північний, 2-8 м/с.

У Криму – переважно хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні буде суха погода. У Красноперекопську – дрібний дощ. У неділю в Сімферополі, Ялті – без опадів. У Севастополі, Керчі, Феодосії, Красноперекопську, Євпаторії можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі в межах +10…+15 градусів, удень – до +18…+25. Вітер східних, північно-східних, південних, південно-східних і північних напрямів, 1-15 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні можливий дрібний дощ, у неділю буде без опадів. Температура вночі +9…+12 градусів. Денна температура повітря складе +15…+22 градуси. Вітер східних, південних, південно-східних і північно-східних напрямів, 1-7 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю регіоні переважно без опадів. Температура повітря вночі до -2...+6 градусів, удень +8…+15. Вітер північний, східний, північно-східний, західний і північно-західний, 1-5 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде без опадів. Температура повітря вночі від 0 до +3, вдень – від +10 до +12 градусів. Вітер східний, північний, північно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно дощова погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +4…+9 градусів, удень +11…+14. Вітер західних, північних, південно-західних і північно-західних напрямів, 1-5 м/с.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?