Що природа приготувала Україні на вихідні

25 і 26 листопада в Україні очікується переважно хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни в суботу в регіоні буде переважно суха погода за даними Sinoptik.ua.

У східних, у неділю в північних, західних областях і в Карпатах висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі складе -8...+9 градусів, удень +1...+12. Вітер змінний, переважно західних, південних, південно-західних, південно-східних і північно-західних напрямів, 1-8 м/с.

У північних областях — хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Місцями в неділю в Київській і Житомирській області можливий дрібний дощ. Уночі від -2 до +4 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах 0.+6. Вітер південно-східний, південно-західний і південний, 1-6 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Вночі від — 6 до +9 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +4...+12. Вітер східний, південно-східний, південно-західний і південний, 1-4 м/с.

У Криму — переважно мінлива хмарність. У суботу і в неділю на півострові буде суха погода. Температура повітря вночі в межах -4...+5 градусів, удень — до +6...+11. Вітер східних, північно-східних, південно-східних і південних напрямів, 2-8 м/с.

У східних областях — хмарна погода. У суботу і в неділю в регіоні буде сніжно-дощова погода. У Дніпропетровській області — без опадів. Температура вночі -8...+1 градус. Денна температура повітря складе -1...+4 градусів. Вітер західних, південних, північно-східних, північно-західних і південно-західних напрямів, 1-5 м/с.

У західних областях — хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні опадів не передбачається, у неділю висока ймовірність мокрого снігу. Температура повітря вночі до -1...+6 градусів, удень +3...+10. Вітер східний, північно-східний, південно-східний і південний, 1-5 м/с.

У Карпатах — хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні опадів не передбачається, у неділю буде дощова погода. Температура повітря вночі від +1 до +3, удень — від +6 до +8 градусів. Вітер східний, південно-східний, північно-східний і південний, 1-4 м/с.

У центральних областях — хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -3...+6 градусів, удень +4...+7. Вітер південно-східних, південно-західних і південних областях.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?