Що принесе у вівторок природа на терени України

погода17 листопада в Україні прогнозується хмарна погода з проясненнями, знає про це Sinoptik.

Майже на всій території країни очікується дощова погода, інколи зі снігом. У південних, місцями в північних, центральних, східних областях і в Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме -3...+7 градусів, удень +2...+13. Вітер змінний, переважно південний, західний, південно-західний, північний, північно-західний і південно-східний, 1-14 м/с.

У північних областях буде хмарна погода з проясненнями. У Київському і Чернігівському регіонах очікується дощова погода. У Сумській і Житомирській областях – без опадів. Уночі градусники покажуть до -3...+1, вдень температура – від +2 до +5 градусів. Вітер західний, південно-західний, південний і північно-західний, 2-8 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями, в регіоні буде переважати суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -2...+3 градуси, вдень повітря прогріється до +6...+11. Вітер західний, південний, південно-західний, північний та північно-західний, 1-8 м/с.

У Криму прогнозується хмарна погода з проясненнями. На півострові опадів не передбачається. У Керчі вночі висока ймовірність дощу. Вночі температура повітря буде коливатися в межах 0...+4 градусів. Денна температура повітря становитиме від +5 до +8. Вітер західних, північних, північно-західних, південних і південно-західних напрямків, 1-14 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У Луганському та Донецькому регіонах переважно сніжно-дощова погода. У Харківській та Дніпропетровській областях – без опадів. Уночі температура повітря -2...+1 градус, денна становитиме +2...+6. Вітер західний, південно-західний, північний та північно-західний, 1-8 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону очікується дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до +1...+7 градусів, удень стовпчики покажуть +5...+13. Вітер південний, західний, південно-західний і південно-східний, 1-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода, в регіоні ввечері очікується дрібний дощ. Температура повітря вночі до +6, удень – до +9 градусів. Вітер переважно південний і південно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде йти дрібний дощ. У Полтавській області – без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть -2...+1 градус, удень – до +3...+7. Вітер західний, південний, південно-західний, північний та північно-західний, 1-5 м/с.

У вівторок, 17 листопада, в Чернігівській області буде хмарна погода з проясненнями, інформує Sinoptik.

У Чернігові, Городні, Острі, Ніжині, Бобровиці, Прилуках, Семенівці, Щорсі, Сосниці, Борзні висока ймовірність дощу зі снігом. Температура повітря вночі до -1…+1 градуса, удень стовпчики термометрів піднімуться до +3…+5. Вітер західний, південний, південно-західний і південно-східний, 1-6 м/с. Перша половина тижня закінчиться хмарно з проясненнями, місцями – невеликий дощ.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?