Що принесе природа у вівторок Україні?

16 лютого в Україні прогнозується хмарна погода з проясненнями, знає про це Sinoptik.

Майже на всій території країни очікується дощова погода. У південних, центральних, місцями в північних, східних областях та в Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі складе 0...+15 градусів, удень +7...+24. Вітер змінних, переважно західних, південних, південно-західних, північних, північно-західних і північно-східних напрямків, 1-10 м/с, у північних областях місцями пориви вітру 15-20 м/с.

У північних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується дощова погода. У Житомирській області – без опадів. Уночі градусники покажуть 0...+4, вдень температура – від +7 до +11 градусів. Вітер південний, західний, південно-західний, північний та північно-західний, 3-6 м/с, місцями пориви вітру 15-20 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями, в регіоні буде переважати суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +4...+10 градусів, удень повітря прогріється до +7...+19. Вітер південний, західний, південно-західний, північний та північно-західний, 2-6 м/с.

У Криму прогнозується хмарна погода з проясненнями. На півострові буде без опадів. У Феодосії, Керчі можливий дрібний дощ. Уночі температура повітря буде коливатися в межах +8...+15 градусів. Денна температура повітря становитиме від +13 до +24. Вітер південних, західних і південно-західних напрямків, 1-10 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні можливий невеликий дощ. У Дніпропетровській області – без опадів. Уночі температура повітря +5...+9 градусів, денна становитиме +11...+17. Вітер південний, західний, південно-західний, північний та північно-західний, 2-6 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону очікується переважно дощова погода. Температура повітря вночі знизиться до +3...+9 градусів, удень стовпчики покажуть +8...+12. Вітер північний, західний, південно-західний, північно-західний і північно-східний, 1-5 м/с.

У Карпатах – хмарна погода, у регіоні протягом усього дня очікується дрібний дощ, який ввечері піде сильніше. Температура повітря вночі до +6, удень – до +9 градусів. Вітер переважно північно-східний і південно-західний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +3...+7 градусів, удень – до +10...+14. Вітер південний, західний, південно-західний, північний та північно-західний, 2-5 м/с.

У вівторок у Чернігівській області буде хмарна погода з проясненнями, інформує Sinoptik. 

У Чернігові, Городні, Семенівці, Щорсі, Ніжині, Сосниці, Борзні, Бобровиці, Прилуках, Острі висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі до 0…+1 градуса, удень стовпчики термометрів піднімуться до +7…+9. Вітер південний, західний, південно-західний і північно-західний, 3-9 м/с. Перша половина тижня закінчиться хмарно з проясненнями, місцями – невеликий сніг.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?