Що приготувала Україні природа в перший день зими

1 грудня, у п'ятницю, в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на усій частині країни буде сніжно-дощова погода. У Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі коливатиметься в межах -6...+12 градусів, удень 0…+15. Вітер змінний, переважно західний, східний, південний, південно-східний, північно-західний і південно-західний, 1-7 м/с, за даними Sinoptik.ua.

У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні можливий дощ зі снігом. Уночі повітря охолодитися до 0…+5 градусів, вдень стовпчики термометрів піднімуться до +5...+9. Вітер західний, південно-східний, південно-західний, північно-західний і південний, 2-8 м/с, посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

У південних областях буде хмарна погода з проясненнями. На більшій частині регіону висока ймовірність дощу зі снігом. Уночі стовпчики термометрів покажуть +2...+12 градусів, удень повітря прогріється до +4…+15. Вітер переважно південний і південно-східний, 6-9 м/с, посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

У Криму буде хмарна погода з проясненнями. На півострові очікується суха погода. У Феодосії можливий дрібний дощ. Уночі температура повітря складе +7...+11 градусів. Денна коливатиметься від +11 до +15. Вітер східний, південний і південно-східний, 2-8 м/с, посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно сніжно-дощова погода. Вночі градусники покажуть +1...+8, денна температура повітря складе +3…+11 градусів. Вітер південний і південно-східний, 4-7 м/с, посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважатиме сніжно-дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до -6...+1 градуса, вдень підніметься до 0…+6. Вітер східний, південний, південно-західний, південно-східний і північно-східний, 1-7 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні можливий невеликий дощ зі снігом. Температура повітря вночі -3...+1, удень 0…+1 градус. Вітер західний, південний, південно-західний, північно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні можливий невеликий дощ. Уночі стовпчики термометрів покажуть +2...+8 градусів, удень – від +7 до +12. Вітер переважно західний, південний, південно-західний, північний і північно-західний, 1-6 м/с, посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?