Що приготувала Україні природа в останній день робочого тижня

У п'ятницю, 10 березня, в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій частині країни прогнозується суха погода. У центральних і місцями у західних областях висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі коливатиметься в межах -1...+11 градусів, удень +7...+18. Вітер змінний, переважно західний, північно-західний, південно-західний, східний, північно-східний і південно-східний, 1-7 м/с, у північних, західних областях та у Карпатах погіршення видимості до 500 метрів, інформує Sinoptik.ua.

У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати суха погода. Вночі повітря охолодитися до 0...+3 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +7...+10. Вітер східний, південно-східний та північно-східний, 1-4 м/с, погіршення видимості до 500 метрів.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода. Уночі стовпчики термометрів покажуть +1...+5 градусів, удень повітря прогріється до +8...+15. Вітер східний, південно-східний та північно-східний, 2-6 м/с.

У Криму очікується мінлива хмарність. На півострові збережеться суха погода. Вночі температура повітря складе +3...+11 градусів. Денна коливатиметься від +11 до +18. Вітер північних, східних, північно-східних і південно-східних напрямків, 1-5 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода. Вночі градусники покажуть -1...+2, денна температура повітря становитиме +7...+11 градусів. Вітер східний та південно-східний, 3-7 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати суха погода. Місцями можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі опуститься до +3...+5 градусів, удень підніметься до +7...+10. Вітер західний, північний, північно-західний та південно-західний, 1-5 м/с, погіршення видимості до 500 метрів.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +2, удень до +11 градусів. Вітер північний, східний та північно-східний, 1-4 м/с, погіршення видимості до 500 метрів.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні висока ймовірність дощу. У Полтавській області опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть -1...+4 градуси, удень – від +8 до +12. Вітер південний, східний, північно-східний і південно-східний, 1-5 м/с.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?