Що приготувала природа Україні на вихідні

21 і 22 жовтня, у суботу та неділю, в Україні очікується переважно хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни в суботу в регіоні буде переважно суха погода, у неділю висока ймовірність дощу. У західних областях і в Карпатах у суботу можливий дрібний дощ, у неділю можливий дрібний дощ за даними Sinoptik.ua. Температура повітря вночі складе -1…+16 градусів, удень +5...+20. Вітер змінний, переважно південний, східний, південно-східний, північно-західний, північно-східний і південно-західний, 1-7 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно дощова погода. Вночі від — 1 до +9 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +5...+12. Вітер північний, східний і північно-східний, 1-5 м/с.

У південних областях очікується мінлива хмарність. У суботу в регіоні опадів не передбачається, у неділю буде переважно дощова погода. Вітер південний, східний, південно-східний, північно-східний і північно-західний, 1-6 м/с.

У Криму – переважно мінлива хмарність. У суботу на півострові опадів не передбачається. У неділю в регіоні буде дощова погода. Температура повітря вночі в межах +9...+16 градусів, удень – до +13...+20. Вітер східних, північно-східних, північних, північно-західних і південно-східних напрямів, 1-6 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні буде без опадів, у неділю можливий дрібний дощ. Температура вночі +2...+11 градусів. Денна температура повітря складе +6...+16 градусів. Вітер східних, північних, північно-східних і північно-західних напрямів, 1-5 м/с.

У західних областях – мінлива хмарність. У суботу в регіоні висока вірогідність дощу, в неділю опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +3...+7 градусів, удень +11…+18. Вітер південний, східний, південно-західний, північно-східний і південно-східний, 1-5 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні можливий дрібний дощ, у неділю опадів не передбачається. Температура повітря вночі від +5 до +7, вдень – від +14 до +16 градусів. Вітер південний, східний, південно-східний, південно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні буде переважно суха погода, у неділю висока ймовірність дощу. Вночі стовпчики термометрів покажуть +3….+10 градусів, удень +9…+17. Вітер східних, південно-східних, північно-східних і північних напрямів, 1-5 м/с.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?