Що приготувала природа на вихідні

21 і 22 квітня в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни в суботу і в неділю буде переважно суха погода. Місцями в північних областях можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі складе +4...+16 градусів, удень +14...+23. Вітер змінних напрямків, переважно південно-західний, північно-західний, північний і західний, 1-9 м/с, за даними Sinoptik.ua.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Місцями можливий невеликий дощ. Уночі від +5 до +12 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +15...+22. Вітер південно-західний, північно-західний, північний і західний, 1-7 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Вночі від +4 до +16 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +17...+22. Вітер західний, південно-західний, північно-західний і північний, 1-6 м/с.

У Криму – переважно мінлива хмарність. На півострові опадів не передбачається. Температура повітря вночі в межах +7...+11 градусів, удень – до +14...+21. Вітер західних, північно-західних, південно-західних і північних напрямків, 1-6 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде суха погода. Температура вночі +4...+12 градусів. Денна температура повітря складе +15...+20 градусів. Вітер західних, південно-західних, північно-західний і північних напрямків, 1-9 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +4...+14 градусів, удень +18...+23. Вітер північний, південно-західний, північно-західний і західний, 1-6 м/с.

У Карпатах – сонячна погода. У суботу і в неділю в регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі від +4 до +11, удень – від +18 до +22 градусів. Вітер північний, західний, північно-західний і південно-західний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть +6...+13 градусів, удень +14...+22. Вітер північних, південно-західних, північно-західних і західних напрямків, 1-9 м/с.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?