Що приготувала для нас природа на Великдень

На вихідних, 15 і 16 квітня, в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни в суботу опадів не передбачається, у неділю можливий невеликий дощ. У південних областях та в Криму протягом всіх вихідних опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме +3...+12 градусів, удень +8...+19. Вітер змінний, переважно західний, південний, південно-західний, північний, південно-східний і північно-західний, 1-8 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні буде суха погода, у неділю можливий невеликий дощ. Уночі від +5 до +9 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +10...+15. Вітер південний, західний, південно-західний і північно-західний, 2-8 м/с, за даними Sinoptik.ua.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Вночі від +3 до +9 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +12...+19. Вітер західний, південний, південно-західний, північний та північно-західний, 1-8 м/с.

У Криму – хмарна погода з проясненнями. На півострові буде суха погода. Температура повітря вночі в межах +4...+12 градусів, удень – до +12...+18. Вітер південних, західних, північно-західних і південно-західних напрямків, 1-9 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні можливий дрібний дощ, а в неділю опадів не передбачається. Температура вночі +3...+7 градусів. Денна температура повітря складе +11...+16 градусів. Вітер південних, західних, північно-західних і південно-західних напрямків, 1-8 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні буде суха погода, у неділю можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі до +1...+7 градусів, удень +8...+15. Вітер південний, західний, південно-західний і північно-західний, 2-6 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні очікується суха погода, у неділю можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі від -1 до +6, удень – від +9 до +12 градусів. Вітер північний, північно-східний, західний, південно-західний, південно-східний і північно-західний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні без опадів, у неділю висока ймовірність дощу. Вночі стовпчики термометрів покажуть +4...+8 градусів, удень +11...+16. Вітер західних, південних, північно-західних і південно-західних напрямків, 1-7 м/с.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?