Що очікується в Україні у неділю

погода8 листопада в Україні очікується хмарна погода з проясненнями, інформує Sinoptik.

У неділю на більшій частині країни утримається суха погода. Місцями у північних, західних і центральних областях та в Криму висока ймовірність дощу. У неділю температура повітря вночі становитиме -3...+7 градусів, удень +4...+16. Вітер змінний, переважно південних, східних, південно-східних, північно-східних, західних, північно-західних і південно-західних напрямків, 1-8 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. На вихідних у регіоні переважно суха погода. Місцями можливий невеликий дощ. Уночі від -1 до +3 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +5...+11. Вітер південних, західних, південно-західних і північно-західних напрямків, 1-4 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У  неділю в регіоні опадів не передбачається. Уночі від -2 до +5 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +5...+11. Вітер північних, західних, північно-західних і південно-західних напрямків, 1-4 м/с.

У Криму хмарна погода з проясненнями. У неділю в Сімферополі, Керчі, Красноперекопську опадів не передбачається. У неділю в Феодосії, Євпаторії, а в Ялті протягом усіх вихідних висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі в межах +3...+7 градусів, удень – до +8...+11. Вітер північних, північно-західних і північно-східних напрямків, 1-5 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. В регіоні переважно сухо. Температура вночі -3...+3 градусів. Денна температура повітря складе +4...+9 градусів. Вітер східних, південно-східних і північно-східних напрямків, 1-4 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У неділю в регіоні можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі до -4...+6 градусів, удень +9...+16. Вітер західний, південний, південно-західний і південно-східний, 1-8 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. В регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі від -2 до 0, удень – від +4 до +6 градусів. Вітер східних, південних, південно-східних і південно-західних напрямків, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. В регіоні буде переважно дощова погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -1...+3 градусів, удень +5...+11. Вітер західних, південних, південно-західних і північно-західних напрямків, 1-8 м/с.

Погода в Чернігові та Чернігівській області на 7 та 8 листопада

У неділю в Чернігівській області буде хмарна погода з проясненнями, Sinoptik.

У суботу в Чернігові, Городні, Щорсі, Семенівці, Острі, Ніжині, Бобровиці, Прилуках, Борзні, Сосниці – без опадів. У неділю в регіоні прогнозується дощова погода. У суботу вночі температура повітря становитиме -1…+1 градус, удень стовпчики термометрів піднімуться до +6…+7. Вітер західних, північних, південних, північно-західних і південно-західних напрямків, 1-5 м/с. На початку наступного тижня очікується хмарна погода з проясненнями, місцями – дощ.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?