Що очікується у середу в Україні

Дощ11 листопада в Україні очікується хмарна погода з проясненнями, знає про це Sinoptik.

Практично на всій території країни переважатиме дощова погода. Температура повітря вночі становитиме +4...+13 градусів, удень +8...+19. Вітер змінний, переважно південний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-10 м/с.

У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати дощова погода. У Чернігівській області – без опадів. Уночі температура повітря складе +6...+10 градусів, удень – від +8 до +13. Вітер західний та північно-західний, 4-7 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні йтиме дрібний дощ. Уночі стовпчики термометрів покажуть +9...+12 градусів, удень повітря прогріється до +13...+19. Вітер західний та північно-західний 4-10 м/с.

У Криму хмарна погода з проясненнями, на півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +9...+13 градусів. Денна температура повітря коливатиметься від +11 до +15. Вітер західний та північно-західний 2-10 м/с.

У східних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні висока ймовірність дощу. Вночі до +4...+7 градусів, денна температура повітря становитиме +8...+12. Вітер західний та північно-західний, 4-8 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині регіону очікується дощова погода. Температура повітря вночі знизиться до +8...+13 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +11...+16. Вітер західний, південний, південно-західний і північно-західний, 1-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, в регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +9, удень – до +13 градусів. Вітер західний, південний та південно-західний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується дощова погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +7...+13 градусів, удень – від +11 до +17. Вітер західний та північно-західний, 4-7 м/с.

У середу в Чернігівській області буде хмарна погода з проясненнями впевнений Sinoptik. 

У Чернігові, Щорсі, Борзні, Сосниці, Семенівці, Городні, Прилуках, Ніжині, Бобровиці, Острі очікується суха погода. Уночі температура становитиме до +6 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +8…+11. Вітер західний і північно-західний, 4-7 м/с. У другій половині тижня прогнозується хмарна погода з проясненнями, місцями – невеликий дощ.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?