Що очікує Україну у вівторок?

Погода29 вересня в Україні прогнозується хмарна погода з проясненнями, інформує Sinoptik.

Майже на всій території країни очікується суха погода. Температура повітря вночі складе +5...+17 градусів, удень +8...+29. Вітер змінний, переважно східний, північний і північно-східний, 1-11 м/с, у південних та східних областях місцями пориви вітру 15-20 м/с.

У північних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується суха погода. Вночі градусники покажуть до +6...+11, удень температура – від +14 до +17 градусів. Вітер північний і північно-східний, 2-7 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність, у регіоні буде переважати суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +11...+16 градусів, удень повітря прогріється до +16...+23. Вітер північний і північно-східний, 5-11 м/с, місцями пориви вітру 15-20 м/с.

У Криму прогнозується сонячна погода. На півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря буде коливатися в межах +14...+19 градусів. Денна температура повітря становитиме від +24 до +29. Вітер східних, північних і північно-східних напрямків, 1-6 м/с.

У східних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде суха погода. Вночі температура повітря +9...+17 градусів, денна становитиме +20...+28. Вітер східний, північний і північно-східний, 2-5 м/с, місцями пориви вітру 15-20 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону очікується суха погода. Температура повітря вночі знизиться до +5...+11 градусів, удень стовпчики покажуть +8...+17. Вітер північний і північно-східний, 2-6 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, в регіоні буде без опадів. Температура повітря вночі до +8...+11, удень – до +13 градусів. Вітер переважно північно-східний, 2-5 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +8...+12 градусів, удень – до +13...+20. Вітер північний і північно-східний 2-8 м/с.

Погода в Чернігові та Чернігівській області на вівторок, 29 вересня. 

У вівторок в Чернігівській області буде хмарна погода з проясненнями, повідомляє Sinoptik.

У Чернігові, Сосниці, Острі, Ніжині, Бобровиці, Борзні, Щорсі, Прилуках, Семенівці, Городні очікується суха погода. Температура повітря вночі до +6…+8 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +15…+16. Вітер північний і північно-східний, 3-6 м/с. Перша половина тижня закінчиться хмарно з проясненнями, без опадів.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?