Що нас очікує в останній робочий день тижня

23 березня, у п'ятницю, в Україні очікується переважно хмарна погода. На всій частині країни буде сніжно-дощова погода. У північних, західних областях та в Карпатах опадів не передбачається. Температура повітря вночі коливатиметься в межах -16...+3 градусів, удень -2...+9. Вітер змінних напрямків, переважно східний, північний, північно-східний, південно-західний і південно-західний, 1-7 м/с, за даними Sinoptik.ua.

У північних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні очікується суха погода. Вночі повітря охолодитися до -10... -7 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -2...+1. Вітер східний та північно-східний, 1-7 м/с.

У південних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні висока ймовірність снігу. Вночі стовпчики термометрів покажуть - 9...0 градусів, удень повітря прогріється до -2...+3. Вітер переважно східний, південно-східний та північно-східний, 1-5 м/с.

У Криму буде хмарно з проясненнями, невеликий дощ. На півострові можливий невеликий сніг. Уночі температура повітря складе -2...+1 градус. Денна буде коливатися від +5 до +9. Вітер східний, південно-східний, південно-західний і північно-східний, 1-7 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У більшій частині регіону можливий невеликий сніг. Уночі градусники покажуть -13... -7, денна температура повітря складе -3...+2 градуси. Вітер переважно східний, північно-східний, південно-східний та північно-східний, 1-5 м/с.

У західних областях – хмарна погода. У регіоні очікується суха погода. Температура повітря вночі опуститься до -16... -5 градусів, вдень підніметься до +2...+5. Вітер східний, північно-східний, південно-західний, південно-східний та південно-західний, 1-7 м/с.

У Карпатах – хмарна погода. У регіоні очікується суха погода. Температура повітря вночі -1...+5, вдень +2...+11 градусів. Вітер північно-східний, східний, південно-східний та північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні очікується сніжно-дощова погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -14... -7 градусів, удень – від -2 до +2. Вітер північний, північно-західний, північно-східний, південно-східний та північно-східний, 1-5 м/с.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?