Що нас очікує по полудню в четвер?

6 грудня, у четвер, в Україні очікується мінлива хмарність. Майже на всій території країни прогнозується сніжно-дощова погода. У західних, місцями в північних, південних областях, у Криму та в Карпатах опадів не передбачається. Температура повітря вночі складе -9...+3 градуси, вдень — -4...+7. Вітер змінних напрямків, переважно східних, північно-східних, західних, північно-західних, південно-західних і північних, 1-10 м/с, за даними Sinoptik.ua.

У північних областях — мінлива хмарність. У регіоні буде суха погода. У Сумській області, місцями в Чернігівській можливий невеликий сніг. Вночі повітря охолодитися до -7... -2 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть до 0...+2. Вітер північний і північно-західний, 1-6 м/с.

У південних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні буде без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть -5...0 градусів, удень повітря прогріється до -2...+2. Вітер північний і північно-західний, 4-10 м/с.

У Криму переважатиме мінлива хмарність. На півострові очікується суха погода. В Ялті можливий невеликий дощ. Уночі температура повітря складе -2...+3 градуси. Денна буде коливатися від 0 до +7. Вітер північний і північно-західний, 1-7 м/с.

У східних областях — мінлива хмарність. У регіоні переважно сніжна погода. Вночі до -2...0 градусів, денна температура повітря складе -1...+1. Вітер північний і північно-західний, 1-5 м/с.

У західних областях — хмарна погода. У регіоні очікується суха погода. Температура повітря вночі опуститься до -9... -2 градусів, удень підніметься до -4...+3. Вітер західних, північних, північно-західних і північно-східних напрямків, 1-5 м/с.

У Карпатах — мінлива хмарність. У регіоні очікується суха погода. Температура повітря вночі до -4... -2, вдень до -1...+2 градусів. Вітер переважно північно-східних, північно-західних, північних, південно-західних і західних напрямків, 1-4 м/с.

У центральних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні висока ймовірність мокрого снігу. Вночі стовпчики термометрів покажуть -7...0 градусів, удень — від -1 до +2. Вітер північний і північно-західний.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?