Що нам приготувала природа у неділю?

9 квітня в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни можливий невеликий дощ. У неділю в північних, східних областях і в Карпатах опадів не передбачається. Температура повітря вночі складе +1...+10 градусів, удень +8...+14. Вітер змінний, переважно західний, південний, південно-західний, південно-східний, північний та північно-західний, 1-9 м/с, за даними Sinoptik.ua.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У неділю буде суха погода.  Вночі від +3 до +9 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +8...+13. Вітер західний, південний, південно-західний, північний та північно-західний, 1-9 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У неділю в регіоні буде переважно дощова погода. Вночі від +4 до +9 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +8...+13. Вітер західний, південний, північно-західний, південно-західний і північно-східний, 1-6 м/с.

У Криму хмарна погода з проясненнями. На півострові буде дощова погода. Температура повітря вночі в межах +4...+9 градусів, удень – до +9...+14. Вітер південних, західних і південно-західних напрямків, 1-9 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні у неділю можливий невеликий дощ. Температура вночі +5...+7 градусів. Денна температура повітря складе +9...+14 градусів. Вітер західних, південних, північно-західних, південно-східних і південно-західних напрямків, 1-5 м/с.

У західних областях – сонячна погода. У регіоні буде суха погода. Температура повітря вночі до +1...+5 градусів, удень +9...+13. Вітер північний та північно-західний, 2-8 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні можливий невеликий дощ, у неділю очікується суха погода. Температура повітря вночі від -1 до +2, удень – від +12 до +16 градусів. Вітер північний, північно-східний і північно-західний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У неділю в регіоні висока ймовірність дощу. Вночі стовпчики термометрів покажуть +4...+6 градусів, удень +8...+11. Вітер західних, північних, північно-західних, південно-західних, південних і південно-східних напрямків, 1-7 м/с.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?