Що діється на північному кордоні України в межах Чернігівщини

Протягом тижня (17 по 23 липня ) обстановка на державному кордоні України в межах Чернігівщини залишалася стабільною та контрольованою. Українсько-російська ділянка державного кордону охороняється посилено, в пунктах пропуску через державний кордон здійснюється посилений прикордонний контроль.

Про це повідомив помічник начальника прикордонного загону підполковник Олександр Дудко.

Персоналом прикордонного загону забезпечено недоторканість державного кордону України, безперебійну роботу всіх пунктів пропуску та належну безпеку громадян, що перетинають державний кордон.

За порушення державного кордону затримано 6 осіб.

З 17 по 23 липня 2017 року на Чернігівщині, через державний кордон України у встановленому порядку пропущено 127,1 тис. осіб та 21,6 тис. транспортних засобів.

До адміністративної відповідальності притягнуто 35 осіб, на яких накладено штрафів на суму 10693 гривну. Через державний кордон не пропущено 38 особи з яких 2 – незаконні мігранти та 17 громадян Росії.

Протягом вихідних днів через державний кордон України у встановленому порядку пропущено 38,5 тис. осіб та 6,6 тис. транспортних засобів. Через державний кордон не пропущено 10 осіб, з яких 5 — громадяни Росії.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?